BURSA / YILDIRIM - Vakıf Ortaokulu

Adem TOKSARİ - Okul Müdürü

2003 yılında Kocaeli Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik-Bilgisayar Eğitimi Bölümü Bilgisayar Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2003 yılında İstanbul Kağıthane Vali Hayri Kozakçıoğlu Ticaret Meslek Lisesi’ nde göreve başladı. 2007 yılında katıldığı eğitim ve kurs programlarını başarıyla tamamladıktan sonra Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ nde Eğitici Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni olarak görev yaptı. Bilişim alanında Kağıthane İlçesi’ nde bulunan okullardaki yönetici ve öğretmenlere eğitimler verdi. 2008 yılında Bursa Yenişehir Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ ne Bilişim Teknolojileri Alan Öğretmeni olarak atandı.  2008 – 2014 yılları arasında öğretmenlik, atelye şefliği ve alan şefliği görevlerini yürüttü. 2014 yılının Ekim ayından 2018 Ağustos ayına kadar aynı liseye bağlı Haci Asiye İsmet Orhan Öğrenci Yurdu’ nda sorumlu müdür yardımcılığı görevini yürüttü. 2018 Ağustos ayı itibariyle Vakıf Ortaokulu / Vakıf İmam Hatip Ortaokulu Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.